Home

Täna sain ma endale veel ülesandeid, aga ma ei tunne vähemalt ennast negatiivselt selle suhtes. Ma usun et esimesed päevad ongi tundmaõppimiseks ja süsteemide ülesehitamiseks. Samas, on ka alles päeva algus. Täna ja homme on võtted sees, kas pole irooniline, et praeguseks kõige soojemal ja päikese paistelisemal ilmal on võtted sees? Ja me loome kolmanda korruse aknasse ikkagi tehispäikese, sest päris on vale nurga alt?

Filmigrupp jaguneb veel väiksemateks gruppideks. Ja tõenäoliselt ma hakkan neid järgemööda kirjeldama.

Minu esimeseks ohvriks oleks valgus. Eriliselt, nende suur jumal ja perfektsionist Alvar. Sellest võiks teha omaette filmi, ” Ja siis ütles Alvar: Saagu valgus”. Ja sai valgus. Ja siis polnud valgus perfektne. Ja Alvar rääkis oma pisikesse mikrofoni “henry timmi veits vähemaks” ja valgus sai perfektseks sest väikesed alvari käsilased jooksevad, hüppavad ning teevad maagiat. Ükskõik kuidas ma pilti teha ka ei üritanud, siis ta jäi alati pildile suure särava päikesena ning valgustas kogu kaadri üle.

Kas ma rääkisin, et neil on elektrikaablid paksemad kui minu käsivars? Ning mingist seinapistikust voolu võtmise võib ära unustada. Kõik tuuakse kohale mitme suure autoga. Ehitatakse seinad, päikesed, taevad üles. Ma tunnen kaasa. Neil on isegi oma liivakotid, mida peab tassima. Rääkimata lampidest, katetest, jalgadest, juhtmetest jne. Olles valgusmeeskonnas, pole vahet kas oled Alvar või elektrik, tassima pead alati ja kõike. Ja palju.

homseni.

IMG_5137  IMG_5152IMG_5144

See on see kole elektriauto.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *