Home » Beginning of the journey

Beginning of the journey

DSC_0177

I’ve said my goodbyes, I’ve worn my winter clothes, I’ve seen the pale people. Now it is time to shed the skin and fly away south. Departure will be around 6.30 from Riga, meaning I am already on the road sitting in a car driving to Latvia. With one quick 2h stop in brussel, I will be in Cameroon tomorrow at 16.00 local time. Local time, should be only hour-two different from us. Means, it will be 18.00 in Estonia. Then five hour roam around the airport, followed by three hour drive with a taxi to my final destination. Next time I will be able to access internet, might be while. Still, there will be regular updates, at least twice a week, depending on the possibilities. So… Subscribe, share and I will be back before the spine of the summer is broken.

 

Youtube for regular videos: www.youtube.com/user/toktorify

Subscribe!

[su_spoiler title=”Tõlge” icon=”plus-circle”]Teekonna algus
Ma olen öelnud oma hüvastijätud, ma olen kandnud oma talveriideid, ma olen näinud kahvatuid nägusi. Nüüd on aeg kasukas maha jätta ja lõunasse lennata. Väljalend toimub umbes 6.30 Riiast, mis tähendab, et ma olen juba teel Lätti. Pärast ühte kiiret kahetunnist peatust Brüsselis, jõuan ma homme kell 16.00 kohaliku aja järgi Kameruni. Kohalik aeg peaks ainult 2 tundi erinema meist. Tähendab, Eestis aja järgi jõuan kell 18.00. Siis 5-tunnine hulkumine lennujaama ümber, millele järgneb 3-tunnine taksosõit lõpliku asukohta.  Võib minna tükk aega, enne kui ma järgmine kord interneti ligidusse saan. Siiski võite oodata regulaarseid uuendusi siia blogisse, vähemasti kaks korda nädalas, olenevalt võimalustest. Niisiis, märkige see leht endale üles, jagage ja ma olen tagasi enne kui suve selgroog on murtud.

Youtube regulaarsete videote jaoks: www.youtube.com/user/toktorify

[/su_spoiler]